Anna Woldring

Anna komt in actie

( EpilepsieLoop - deelname Soesterberg | 8 km | Lid van team: Epi Team )

Ik was een sportieve 42-jarige moeder van 2 leuke kinderen, toen ik ineens op de grond wakker werd met een flinke hoofdwond. Ik was flauwgevallen. Dacht ik.

Na een routinescan in het ziekenhuis, bleek ik enkele maanden voor mijn black-out een hersenbloeding te hebben gehad. Nader onderzoek wees uit dat ik lichte hersenschade heb als gevolg van de bloeding. Deze schade veroorzaakt kortsluiting, met epileptische aanvallen als gevolg.  

Vanaf dat moment begon de zoektocht naar oorzaken en oplossingen. Een proces dat veel langer duurt dan ik had verwacht. Want er moet nog veel gedaan worden op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, innovatie en de behandeling van mensen met epilepsie.

Op dit moment heeft 30% van de mensen met epilepsie geen baat bij medicatie of andere behandelingen, waaronder ik. Ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en ben aan de slag gegaan bij EpilepsieNL. Meer onderzoek is hard nodig om de kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie te verbeteren. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

Ik organiseer de EpilepsieLoop, zodat er geld opgehaald kan worden voor dat broodnodige onderzoek. Door mee te doen of mij te sponsoren draag je bij aan belangrijke oplossingen voor mij, mijn gezin en iedereen wiens leven verstoord wordt door epilepsie. Ik hoop dat ik op je steun kan rekenen!

Activiteit: 8 km

Beschikbare activiteiten:

  • 4 km
  • 8 km
  • 15 km
06/09/2022
20:05

Annika

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!