Praktische info

De EpilepsieLoop staat voor de deur! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden.

Kleding

Wij zouden het erg leuk vinden als je meedoet in een paarse outfit! Zo kleuren we samen Nederland paars. Bekijk op tijd de weersvoorspelling. Als er kans is op regen, dan raden wij je aan om je kleding daarop aan te passen. Denk ook aan goede schoenen en sokken om blaren te voorkomen.  

 

Locaties

Op de locatiepagina van jouw keuze vind je meer informatie over o.a. het adres, parkeren en het programma. 

 

Adres hoofdlocatie

Leerhotel Het Klooster

Daam Fockemalaan 10

3818 KG Amersfoort

 

Inchecken op locatie

Bij aankomst kan jij je melden bij de incheckbalie. Als je via de website bent ingeschreven en minimaal €25 sponsorgeld hebt opgehaald, dan ligt er een welkomstpakket voor je klaar. Heb je een extra cadeautje verdiend door veel sponsorgeld op te halen? Dan kan je deze bij de incheckbalie ophalen.

Staat jouw naam niet op de deelnemerslijst, dan ben je geen officiële deelnemer aan het evenement. Je hebt dan geen recht op goodies, eten en drinken en valt niet onder onze verantwoordelijkheid. 

 

Routes op locatie

De routes zijn niet afgezet en uitgepijld. Navigeren gaat via de Google Maps app op je telefoon. Is dit nieuw voor je? Loop dan thuis alvast een rondje met de app om te oefenen. Details staan op deze pagina. Om verdwalen te voorkomen, vragen wij je om nooit alleen te lopen. Je ontvangt in de week van 7 oktober het noodnummer van de locatie van jouw loop. 

Tijdens de loop word je geacht de verkeersregels in acht te nemen. Verleen voorrang, steek voorzichtig over, geef fietsers de ruimte en loop altijd links tegen het verkeer in. Alle routes zijn toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden. 

 

Eten en drinken op locatie

Op de meeste locaties word je ontvangen met een hapje en drankje. Op de hoofdlocatie in Amersfoort zijn er voor de 10, 15 en 21 km lopers ook checkpoints onderweg met eten en drinken. Wij adviseren je om voor de zekerheid een flesje water en een kleine snack mee te nemen. In Amersfoort sluiten we de loop af met een drankje en iets lekkers onder het genot van gezellige muziek. 

 

Informatie voor thuislopers

Als je op eigen gelegenheid loopt, dan maakt het niet uit waar, wanneer en hoe laat je start. Loop je vanuit huis en heb jij je voor 1 oktober ingeschreven, dan krijg jij eventuele verdiende goodies in de week van 7 oktober thuisgestuurd.

Ben je na 1 oktober aangemeld of heb je na 1 oktober de €25, €250 en/of €500 sponsordrempel overschreden? Dan kan je mailen naar info@epilepsieloop.nl om je goodies na 7 oktober alsnog te ontvangen.

 

Social media

Vind je het leuk om jouw loop op de EpilepsieLoop website terug te zien? Registreer deze dan met de Strava-app op je mobiele telefoon. Maak een gratis account aan en word lid van de EpilepsieLoop Strava club.

Wij willen Nederland graag laten zien dat we samen in de aanval gaan voor mensen met epilepsie. Maak foto's en video's (vraag wel eerst toestemming van je medelopers) en post die op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn!

Vergeet niet om ons te taggen @epilepsienl en onze hashtags te gebruiken #epilepsieloop #samenindeaanval

 

Locaties     

Programma     

Looproutes

Veelgestelde vragen