Ad Buckens

"Ik sta af en toe op pauze"

( EpilepsieLoop - deelname Breda | 7 km wandelen | Lid van team: Even pauze )

Onze dochter heeft absence epilepsie. Het kwam zomaar op toen ze nog klein was. De variant die Lotte heeft, toont zich in meestal korte en soms lange perioden tot wel 45 minuten van afwezigheid. Soms zijn ze zichtbaar maar delen van een aanval zijn voor mensen om haar heen niet zichtbaar, maar Lotte mist daar wel stukjes informatie. Je kunt je voorstellen dat het vermoeiend is om dat steeds te moeten corrigeren in de klas, muziekles of tijdens andere hele normale dingen als fietsen. Omdat de medicijnen bij Lotte niet goed aanslaan, blijft ze toch last houden van deze vervelende ziekte. Om die reden doen wij mee aan de EpilepsieLoop! Er moet meer geld komen voor onderzoek naar deze ziekte. Help jij me mee dit te financieren?

Activiteit: 7 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 7 km wandelen (8/83 Beschikbaar)
13/10/2023
14:29

Maarten

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
20/09/2023 | 8:11

Epilepsie doorbraakagenda

De Doorbraakagenda richt zich op onderzoek naar de genezing en naar de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie, met de volgende speerpunten: veilig en zelfstandig kunnen deelnemen aan de maatschappij er zijn werkende behandelingen zonder bijwerkingen. En we weten vooraf welke behandeling bij wie gaat werken een duidelijk zorgpad waarin verschillende vakgebieden samenwerken gezond leven met epilepsie epilepsie is te genezen

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!