Angela en Frank

Klaar met epilepsie

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 10 km wandelen | Lid van team: SEIN )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop, omdat ik mijn bewoners graag steun! Ik zie dagelijks hoe vermoeiend het kan zijn om met alles rekening te moeten houden. Dat is de reden dat ik het belangrijk vind om mee te lopen!

Activiteit: 10 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
16/10/2023
15:18

Maxim

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
21/07/2023 | 10:01

Interview met een bewoner

Ik vind het belangrijk om de mens achter epilepsie ook zichtbaar te maken. Je hoort wel over de ziekte, maar hoe ervaart iemand die in een instelling woont dit alles? Ik heb het interview gedaan met een vrouwelijke bewoner. Ze woont bij SEIN op de cruquiushoeve. Ze is een echt blij ei en is niet op d'r mondje gevallen. Zij wilde graag de vragen beantwoorden, hieronder de antwoorden.  Hoe ervaar je het leven met epilepsie? Soms is het moeilijk, maar ik heb bij jullie fijne begeleiding. Ik krijg alle hulp die ik nodig heb en ben zo toch nog zelfstandig in bepaalde opzichten.  Hoe vind jij het om bij SEIN te wonen? Ik vind het hier heel leuk. Er zijn leuke dingen te doen en er worden ook leuke dingen georganiseerd. De begeleiding doet dan vaak ook gezellig mee.  Wat vind jij het allerleukste aan de Cruquiushoeve? Ik vind de kinderboerderij het leukste. Ik ben graag met de dieren aan het werk.  Welke dagbesteding volg jij? Wat vind je van de dagbesteding? Ik ga naar creatief en de kinderboerderij. Dit zijn allebei hele leuke dagbestedingen. Bij creatief mogen we leuke dingen maken en ik mag vaak zelf kiezen wat ik leuk vind. Bij de boerderij zijn de dieren heel leuk en ik vind dit dan ook heel gezellig.       

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!