Britt Linders

Vecht samen met mij tegen epilepsie!

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 15 km wandelen  | Lid van team: Hegelsom in actie )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop omdat ik zelf al bijna mijn hele leven te maken heb met epilepsie en nog steeds niet aanvalsvrij ben. Daarom weet ik heel goed hoe het is om te leven met epilepsie en welke beperkingen het met zich mee kan brengen in het dagelijks leven. Momenteel gaat het best goed, maar ik loop voor iedereen die nog meer onderzoeken verdienen en waarbij ze hopelijk de ernst kunnen verminderen of wegnemen. Op naar een epilepsie- en zorgeloze toekomst!

Activiteit: 15 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
07/10/2023
14:21

Wout

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
05/06/2023 | 20:21

We zijn weer terug bij af! 😪

Donderdag 1 juni, omstreeks 20:00 uur, kwam ik thuis en werd ik helaas overvallen door een epileptische aanval. Sinds februari ging het goed en was ik aanvalsvrij. Helaas was dit wederom van korte duur en zorgde vooral de drukte/stress ervoor dat mijn lichaam op de rem trapte.Ik was nog op mijn kamer in Tilburg, alleen in het huis met best wat trappen, dus dat is niet erg prettig om te verblijven als ik meer aanvallen zou krijgen. Met die gedachte kwam Stan me ook ophalen in Tilburg, en zo heb ik donderdagavond lekker in mijn bed in Hegelsom geslapen. De dag erop stond in het teken van vele aanvallen. Voor 12 uur stond de teller op circa 3 aanvallen, dit valt nog mee. Helaas was de middag relatief turbulent en vonden er veel aanvallen plaats toen ik in bed lag of tijdens het eten. Toen ik rond circa 23:00 uur naar bed ging om voor de laatste keer op een dag te gaan slapen - wat dat deed ik veel en was hard nodig - had ik maar liefst 9 aanvallen gehad gedurende de dag. Zaterdag voelde ik me nog steeds niet goed en bleef ik in bed tot circa 12:00 uur. Er hadden nog 2 aanvallen plaatsgevonden en daarna kreeg ik zo veel honger dat ik toch graag wat wilde gaan eten. Ik ben in de middag naar buiten geweest, een rondje gewandeld, en hoewel ik nog regelmatig duizelig en moe was, bleef het de rest van de dag rustig. Gelukkig! En gelukkig bleef het zondag rustig. Nu hoop ik dat ik er in de nieuwe week ook tegenaan kan.Dit bewijst wederom hoe belangrijk een goede balans voor mij is!

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!