Charlotte Bastian

Help jij mee aan mijn missie?

( EpilepsieLoop - deelname vanuit huis | Vrij aantal km  )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop, omdat ik de diagnose epilepsie heb gekregen toen ik 4 jaar oud was.

Jarenlang heb ik moeite gehad in de omgang met mijn epilepsie. Ook de bijwerkingen waren heftig. Denk bijvoorbeeld aan de jarenlange chronische vermoeidheid of door onbegrip uit de omgeving.

Geregeld kwamen er negatieve gedachten in mij op zoals: ‘Ik kan niks’, ‘ik ben het niet waard’. Dit werden vervolgens mijn overtuigingen.

Bevestigd door de omgeving. Althans dat gevoel kreeg ik door geregeld te horen krijgen: ‘te lui, te traag, luistert niet, altijd ziek, om maar wat op te noemen. Ik beschouwde het als de waarheid.

Inmiddels ben ik nu volwassenen geworden en heb ik veel mogen leren over mijn leven met epilepsie en heb ik manieren gevonden hoe ermee om te gaan. Ook dat de waarheid anders is en ik niet meer afhankelijk ben wat de omgeving van mij denkt.

Hoewel er best veel informatie te vinden is op internet over epilepsie miste ik toch nog meer diepgang.

Inmiddels heb ik in 2022 een eigen bedrijf opgericht genaamd ‘Visie op Epilepsie’ om mijn visie en missie over te kunnen dragen en lotgenoten met epilepsie op weg te helpen!

Vorig jaar deed ik voor het eerst mee aan de marathon van Eindhoven met 5km afstandslengte en dat beviel me goed! Dit jaar doe ik weer mee!! Help jij mij dit jaar weer om de finish te bereiken?

Activiteit: Vrij aantal km

Beschikbare activiteiten:

  • Vrij aantal km
07/10/2023
20:43

Jatin

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!