E
Elina Brok-Schrijvers

EpilepZie

( EpilepsieLoop - deelname op eigen gelegenheid | 5 km )

Ik doe samen met mijn zoontje mee aan de EpilepsieLoop, omdat er meer onderzoek nodig is naar behandeling die kunnen helpen bij epilepsie. Daarnaast hoop ik ook een stukje bewustwording te creëren hoe sterk een leven met epilepsie je dagelijks leven beïnvloed. Ons zoontje van 20 maanden heeft epilepsie en welke onzekerheden dit met zich meebrengt weet je eigenlijk pas als het je overkomt. Dagelijks vragen wij ons af of de medicatie wel zal blijven werken, wanneer de volgende aanval zal komen, hoe heftig de volgende aanval zal zijn. Er zijn nog te veel mensen met epilepsie waarbij medicatie niet of onvoldoende werkt en daarom is er onderzoek nodig. Wat de toekomst brengt dat weet je nooit, maar ik hoop dat het voor mensen met epilepsie en hun omgeving door meer onderzoek naar behandelingsmogelijkheden een stukje levenskwaliteit en spontaniteit zal brengen.

Activiteit: 5 km

Beschikbare activiteiten:

  • 3 km
  • 5 km
  • 7 km
  • 15 km
  • vrij aantal km
07/10/2022
07:15

Andrea

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
08/10/2022 | 10:49

EpilepsieLoop

Vandaag zouden wij (Linus en Elina) onze 5 km gaan lopen voor de EpilepsieLoo, maar helaas heeft Linus vannacht voor het eerst sinds 19 juni weer een epileptische aanval gehad. Dus I.p.v. 5 km lopen ligt hij nu uitgeput in mijn armen te slapen na een vermoeiende nacht. 5 km lopen zal ons vandaag waarschijnlijk niet meer lukken, maar we halen onze EpilepsieLoop in. Dank jullie wel voor al jullie donaties, fijn dat jullie ons steunen in onze aanval tegen epilepsie.

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!