Jill van den Berg

Sponsor vanuit je hart💜 7 oktober staan wij aan de start

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 6.7 km wandelen | Lid van team: Team Jill )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop, omdat ... er geld nodig is voor  o.a. meer onderzoek, voor meer bekendheid ,snellere diagnose en voor een snellere/betere levering van medicatie.

In het begin was het een zoektocht met veel onderzoeken en uitproberen welke medicatie er bij Jill past.  En heel veel aanvallen , maar daardoor ook wat beperkingen voor Jill. Denk aan niet zelf de trap af mogen , niet naar school kunnen , te moe zijn om te spelen. Nu gaat Jill goed op haar medicatie,  die ze elke dag neemt. De medicatie is helaas niet altijd goed leverbaar. Dat levert frustratie en veel onzekerheid op,  want zonder kan ze nog niet. En tijdelijk overgaan op andere medicatie gaat ook niet .  Nu gaat t goed met Jill ze heeft veel minder (zichtbare) aanvallen, ze kan verwoorden hoe ze zich voelt . Er zijn nog steeds dagen/momenten dat haar energie op is of dat haar epilepsie rommelt .  De  medicatie,  de onderzoeken, het blijft noodzakelijk en belangrijk.

Daarom gaan wij  ervoor en wandelen de 5 kilometer!! En dragen zo ons steentje bij.
Dus.....
SPONSOR VANUIT JE HART💜💜
DAN STAAN WIJ 7 OKTOBER AAN DE START

Activiteit: 6.7 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
06/10/2023
21:55

Max

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
07/10/2023 | 16:05

Finish behaald

 Na een vrolijke warming up zijn we van start gegaan aan onze wandeling . Jill heeft veel zelf kunnen lopen. Toppertje. Het was lekker weer. De finish hebben we gehaald . Daar een medaille gekregen. En dan de eind toespraak en bekendmaking van het opgehaalde bedrag. Ruim €201.000 whow . Echt super En toen hoorden we dat Jill in de top 5 zit van meeste binnen gehaalde sponsorgeld. Dat hebben we dankzij jullie allemaal voor elkaar gekregen 💜 dank jullie wel😘 .Maar omdat ze in de top 5 zit heeft ze een fitbit gekregen 😄 Wat een ervaring deze dag , deze loop .

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!