Jill van den Berg

Sponsor vanuit je hart💜 7 oktober staan wij aan de start

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 6.7 km wandelen | Lid van team: Team Jill )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop, omdat ... er geld nodig is voor  o.a. meer onderzoek, voor meer bekendheid ,snellere diagnose en voor een snellere/betere levering van medicatie.

In het begin was het een zoektocht met veel onderzoeken en uitproberen welke medicatie er bij Jill past.  En heel veel aanvallen , maar daardoor ook wat beperkingen voor Jill. Denk aan niet zelf de trap af mogen , niet naar school kunnen , te moe zijn om te spelen. Nu gaat Jill goed op haar medicatie,  die ze elke dag neemt. De medicatie is helaas niet altijd goed leverbaar. Dat levert frustratie en veel onzekerheid op,  want zonder kan ze nog niet. En tijdelijk overgaan op andere medicatie gaat ook niet .  Nu gaat t goed met Jill ze heeft veel minder (zichtbare) aanvallen, ze kan verwoorden hoe ze zich voelt . Er zijn nog steeds dagen/momenten dat haar energie op is of dat haar epilepsie rommelt .  De  medicatie,  de onderzoeken, het blijft noodzakelijk en belangrijk.

Daarom gaan wij  ervoor en wandelen de 5 kilometer!! En dragen zo ons steentje bij.
Dus.....
SPONSOR VANUIT JE HART💜💜
DAN STAAN WIJ 7 OKTOBER AAN DE START

Activiteit: 6.7 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
20/09/2023
17:58

Monique

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
11/09/2023 | 11:17

Sponsors bedankt

Wat zijn wij blij met alle sponsors, grote bedragen, kleine bedragen. Het maakt niet uit alles is welkom. Met dank aan al jullie hulp is het streefbedrag allang gehaald. Super blij zijn we hiermee. Zowel bedrijven als personen die ons sponsoren dank je wel. We hopen op een beetje lekker wandel weer.  Gaan in ieder geval van start met een mooie paarse trui of tshirt. We hebben er zin i🚶‍♀️

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!