Manal Bouhaddane

Lopen voor epilepsie

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 15 km wandelen  | Lid van team: TeamSEINUtrecht )

Beste Donateurs,

Op 7 oktober ga ik samen met 2 andere lotgenoten (Didien en Maurits) de 15km epilepsieloop lopen te Amersfoort. Naast het lopen wil ik geld inzamelen voor het EpilepsieNL. Ik heb gekozen voor deze stichting omdat ik in 2016 de diagnose epilepsie kreeg en hier graag iets positiefs mee wil doen.

Mensen die het krijgen zitten hun hele leven vast aan deze vreselijke ziekte wat voor sommige mensen echt drastisch hun levensplezier wegneemt. Het geld dat ik hoop in te zamelen gaat naar onderzoeken.

Op dit moment lopen er meerdere onderzoeken naar een behandeling om epilepsie te genezen of de impact hiervan te verlichten.

Ik loop deze actie voor de ontwikkeling in de gezondheidszorg en voor de fijne lotgenoten die ik ook een genezing gun. Mijn streefbedrag is 500 euro.

Help je mee? Voel je niet verplicht maar alle kleine beetjes helpen.
Ik waardeer je steun enorm en wie weet zie ik je zelfs aan de start van de 15KM in Amersfoort!

Alvast bedankt,

Manal Bouhaddane

Activiteit: 15 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
07/10/2023
15:53

Fatima

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
08/10/2023 | 14:16

Bedankje!

Lieve vrienden!Het is gelukt! Gisteren de epilepsieloop van 15km gedaan.De afstand was nieuw voor mij, maar achteraf gezien viel het reuze mee.Ik ben ontzettend blij dat ik daarnaast ook een goed doel heb kunnen steunen en dit zeker niet zo heb kunnen doen zonder de sponsoren. Het is fantastisch dat jullie hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg!  Daarnaast ook alle vrienden die me mentaal hebben gesteund en aangemoedigd. Dankjewel!Naast het verleggen van mijn fysieke grenzen, heb ik ook hele leerzame gesprekken gehad met professionals en lotgenoten. Dit zou in het dagelijks leven niet zo snel hebben plaatsgevonden.Ik ben er volgend jaar weer. Doen jullie dan ook mee?Liefs,   Manal

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!