Mathilde de Gooijer

Stap voor stap

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 10 km wandelen )

Epilepsie bepaalt niet mijn leven, maar het heeft er wel invloed op. Gelukkig kan ik er goed mee leven, maar voor veel mensen is dit helaas niet het geval. Voor een goede behandeling is veel onderzoek nodig en ik doe mee met de EpilepsieLoop om daar geld voor op te halen. 

Activiteit: 10 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
04/10/2023
16:37

Folkert

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
17/09/2023 | 18:36

Stap voor stap

Dit voorjaar ben ik begonnen met wandelen. Het begon met een blokje om en stap voor stap werd de afstand die ik liep groter. Sinds kort heb ik zelf een paar echte wandelschoenen!  Inmiddels zit ik al aan mijn tweede sponsorloop. Begin juli haalde ik €220 op voor de Hersenstichting (dank aan iedereen die hielp!) en op 7 oktober doe ik mee aan de EpilepsieLoop. Ik kreeg de diagnose epilepsie als kind en slik al jaren medicijnen. Daarmee is het aardig onder controle en ik kan er goed mee leven. In periodes van stress moet ik extra opletten en ik moet zorgen dat ik voldoende slaap, maar ik ervaar het niet als een beperking. Het is eerder iets waar ik rekening mee moet houden. Veel mensen met epilepsie hebben minder geluk omdat het moeilijk is een goede behandeling te vinden. Daarom is er geld nodig voor onderzoek zodat we er stap voor stap voor kunnen zorgen dat niemand meer een aanval krijgt. 

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!