Rob Hazebroek

Kop op! Lopen voor meer kennis over epilepsie samen met Chantal enRob

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 10 km wandelen | Lid van team: Chantal en Rob samen tegen epilepsie! )

Ik doe mee aan de EpilepsieLoop, omdat epilepsie van mijn bonusdochter Chantal, sinds een jaar of drie haar leven volledig op zijn kop heeft gezet.
We hebben heel veel gehad aan alle informatie en aan de aanvalsdetectie die ze inmiddels gebruikt. Samen met mijn vrouw ben ik mantelzorger voor Chantal en samen gaan we de uitdaging aan, om met haar, na een incomplete dwarslaesie, weer te laten zien wat voor sterk team we vormen!

Het geld wat ik ophaal door middel van de sponsoring is van zeer groot belang om nog meer bekendheid te creeren rondom epilepsie, maar ook wat te doen als iemand een aanval krijgt. Natuurlijk ook voor uitgebreider onderzoek naar behandeling, ontstaan en detectie.

Activiteit: 10 km wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
05/10/2023
11:40

Sandy

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!