Sander Boomsma

Wij lopen voor Lana

( EpilepsieLoop - deelname vanuit huis | Vrij aantal km  | Lid van team: Team Lana )

Op 18 april 2018 veranderde ons leven ineens. Van het een op het andere moment kreeg Lana een epileptische aanval, een status epilepticus. Ze kwam er niet zelf meer uit en ging met toeters en bellen naar het ziekenhuis. 2,5 uur heeft ze erin gezeten. Je weet als ouders niet wat je overkomt. Na een verblijf op de IC en verpleegafdeling zijn we naar huis gestuurd met noodmedicatie en onderzoeken volgden. Een spannende tijd brak aan.  

We kwamen uiteindelijk bij SEIN terecht en al snel kwam de diagnose multifocale epilepsie. Uit de 24 uur EEG die Lana een aantal keren heeft gehad, bleek dat de epileptische activiteit 24 uur aanwezig is. Daar bovenop heeft ze veel last van abcances. Dit alles maakt Lana erg moe. Door de epileptische activiteit en aanvallen die ze heeft, heeft ze een ontwikkelingsachterstand opgebouwd en kon ze niet meer meekomen op het regulier onderwijs.
Sinds een jaar gaat Lana naar speciaal onderwijs en kan ze groeien en ontwikkelen op haar eigen tempo, maar nog belangrijker succeservaringen opdoen. 

Ondanks alles is Lana zo'n ongelofelijk vrolijk, lief, mooi, stoer, sterk, dapper en wijs meisje. Ze ondergaat alle onderzoeken, opnames, poliafspraken etc. zonder tegenzin. Maar ze zou wel heel graag willen dat de epilepsie over gaat! 

Daarom lopen Sander en ik op 7 oktober 2023 om 13:00 uur van Warffum naar Huizinge om nog meer geld in te zamelen voor onderzoek! 

Wij als gezin hopen hierbij van harte op jullie steun. 


Alvast bedankt namens Lana!

Liefs Sander en Laura

Activiteit: Vrij aantal km

Beschikbare activiteiten:

  • Vrij aantal km
18/09/2023
12:24

Robin

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!