Wout Berkers

Één doel, twee halve marathons, maximale opbrengst!

( EpilepsieLoop - deelname hoofdlocatie Amersfoort | 21 km hardlopen )

3 februari dit jaar werd ik overvallen door mijn eerste en hopelijk enige epilepsie aanval. Ineens, op het veld bij mijn voetbalteam. Tot dit moment had ik natuurlijk wel van epilepsie gehoord, maar er nooit echt bij stilgestaan wat voor invloed deze aandoening op je leven heeft. Een periode van onzekerheid en onderzoeken brak aan. Kan ik nog wel op mijn lichaam vertrouwen?
Een half jaar later heb ik het een plekje kunnen geven. Met een goede balans in werk-privé en een gezonde levensstijl hoop ik mijn aanleg voor epilepsie onder controle te houden. Maar niet iedereen komt er op deze manier vanaf. Voor veel mensen is het aan de orde van de dag. Ik wist ook niet hoe veel nog onduidelijk was over epilepsie en kan me bijna niet voorstellen hoe lastig het is om iedere dag met deze onzekerheid om te gaan.
Daarom is meer aandacht en geld nodig voor onderzoek! Ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen. Sport is mijn uitlaatklep geweest in een periode van onzekerheid en nu voor mij belangrijk om lichaam en geest in balans te houden. Daarom loop ik in het weekend van 7 en 8 oktober twee halve marathons om zo veel mogelijk geld op te halen. Op 7 oktober bij de Epilepsieloop in Amersfoort en 8 oktober met de halve marathon in mijn woonplaats Eindhoven. Het zou fantastisch zijn als je dit doel een warm hart toe draagt met een donatie!
Groetjes,
Wout

Activiteit: 21 km hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
07/10/2023
12:12

Jan

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!