Inschrijfgeld

Iedereen die wil deelnemen, moet zich via de website inschrijven. Zo weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen wij zorgen dat we voor iedereen een hapje, drankje en leuke presentjes hebben. Ben je niet aangemeld, dan kunnen wij je niet in de watten leggen. 

 

Hoofdlocatie

Het inschrijfgeld voor de hoofdlocatie van de EpilepsieLoop is € 20 per persoon. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer een startbewijs, handige informatie & goodies, mooie routes, lekkere hapjes & drankjes en entertainment bij start/finish en onderweg.

 

Overige locaties

Het inschrijfgeld voor de gastlocaties van de EpilepsieLoop is € 15 per persoon. Loop je vanuit huis dan betaal je € 10 per persoon. Op de gastlocaties wordt uiteraard gezorgd voor mooie routes en lekkere versnaperingen. Als je met een groep vanuit huis loopt, kunnen wij zorgen voor eventmaterialen. 

 

Sponsorbijdrage

Daarnaast word je gevraagd om sponsorgeld op te halen voor een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie. Het streefbedrag is €250. Dit is geen verplichting, maar jouw bijdrage wordt erg gewaardeerd. Epilepsie verstoort nog altijd levens en jij kan het verschil maken!

 

Over epilepsie     Ervaringsverhalen

 

Ze staan enthousiast op de foto. Team Jeppie bij de EpilepsieLoop. De aanleiding om mee te doen was heftig. Hun goede vriend en voetbalmaatje Jesper Timmerman was kort daarvoor plotseling overleden aan een epileptische aanval.

''Vanuit de vriendenclub en van de kring rond zijn ouders kwam al snel het plan om mee te doen aan de EpilepsieLoop. Dat deden we voor Jesper en ook om zo geld op te halen voor onderzoek zodat epilepsie nog beter behandeld kan worden.'' - Martijn

 

Ik loop mee!         Doneer nu