Inschrijfgeld

Iedereen die wil deelnemen, moet zich via de website inschrijven. Zo weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten en kunnen wij zorgen dat we voor iedereen een hapje, drankje en leuke presentjes hebben. Ben je niet aangemeld, dan kunnen wij je niet in de watten leggen. 

 

Hoofdlocatie

Het inschrijfgeld voor de hoofdlocatie van de EpilepsieLoop is € 20 per persoon. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer een startbewijs, een welkomstpakket met handige informatie & goodies, mooie routes, lekkere hapjes & drankjes en entertainment bij start/finish en onderweg.

 

Overige locaties

Het inschrijfgeld voor de gastlocaties van de EpilepsieLoop en het lopen vanuit huis is € 15 per persoon. Voor dat bedrag ontvang je een startbewijs en een welkomstpakket met handige informatie & goodies. Op de gastlocaties wordt uiteraard ook gezorgd voor mooie routes en lekkere versnaperingen. Als je met een groep vanuit huis loopt, kunnen wij zorgen voor eventmaterialen. 

 

Sponsorbijdrage

Daarnaast word je gevraagd om sponsorgeld op te halen voor een beter toekomstperspectief voor mensen met epilepsie. Het streefbedrag is €250. Dit is geen verplichting, maar jouw bijdrage wordt erg gewaardeerd. Epilepsie verstoort nog altijd levens en jij kan het verschil maken!

 

Over epilepsie     Ervaringsverhalen

 

,,Door mijn epilepsie kan ik niet zelfstandig reizen, onbezorgd een blokje om of spontaan ergens logeren.” - Maxime

 

Ik loop mee!         Doneer nu