Hoofdlocatie - Amersfoort

Jij hebt je ingeschreven voor de locatie van Amersfoort. Wij hebben er gigantisch veel zin in om Amersfoort paars te kleuren, en we zijn ook hier druk mee bezig! Graag willen wij jou op de hoogte brengen over de praktische zaken rondom jouw deelname.

Locatie & Route:

De EpilepsieLoop ’23 zal plaatsvinden op Leerhotel ’t Klooster te Amersfoort (Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort). Er zullen parkeergelegenheden zijn, namelijk voor het terrein zelf, en we hebben ook parkeerplaatsen op het Hoornbeeck College (Utrechtseweg 230, 3818 ET Amersfoort), en bij het Meridiaancollege (Daam Fockemalaan 12). Volg goed de instructies van de verkeersregelaar bij aankomst! Zorg ervoor dat de auto’s gevuld zijn waar dat mogelijk is. Dat is goed voor het milieu, en goed voor de parkeerplaatsen.

Kom je met het OV? Leerhotel ’t Klooster is ook makkelijk te bereiken met de bus. Stap uit bij Amersfoort Centraal, en neem de bus 34 of de 56 richting Westraven P+R om vervolgens uit te stappen bij Zorgcentrum de Ligtenberg. Anders kan je ook de bus 10 pakken richting het Van Lodenstein College.

De routes kan je vinden via de volgende link! Hier staat de 6, 10, 15, en 21 kilometer in. 

Planning:

We hebben een goede planning voor de dag gevuld met een randprogramma voor jong en oud. Deze ziet er als volgt uit:

11:00 – Terrein open, start van de registratie. Zorg dat je een half uur van tevoren aanwezig bent voor de start van jouw route!

11:45 – Startschot halve marathon.

12:00 – Startschot 15 kilometer wandelen.

12:15 – Startschot 10 kilometer wandelen.

12:30 – Startschot 6.7 kilometer wandelen.

15:00 – Uitreiking cheque.

17:30 – Afsluiting van de dag.

De dag zelf:

Je krijgt van ons een hapje en een drankje onderweg bij verschillende checkpoints. Toch willen we je verzoeken om wat voor jezelf mee te nemen. Denk hierbij aan wat broodjes. We hebben ook voor achteraf wat snacks, maar we hebben geen volle maaltijden voor deelnemers.

Ook krijg jij deze dag een goodiebag. Én je ontvangt natuurlijk de incentives die jij verdiend hebt voor het werven van fondsen voor de strijd tegen epilepsie. Deze ontvang je bij jouw registratie. Daarnaast is het belangrijk dat jij weet onder welke naam je ingeschreven staat op de website van de EpilepsieLoop, zodat we je kunnen wegstrepen.

Veiligheid:

Heb je op de dag zelf vragen? Zoek naar het personeel met de hoodies van EpilepsieNL. Mochten er gezondheidsproblemen onderweg zijn, bel naar het nummer van de EHBO (0640491140).  Ook zullen we jullie via SMS op de hoogte houden, mochten er calamiteiten plaatsvinden.

Als laatste hopen we jou 7 oktober te mogen verwelkomen in vol paars ornaat! Hiermee kunnen we aandacht vragen voor de verschrikkelijke aandoening die epilepsie heet!

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
28/10/2023
10:31
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!