Hoofdlocatie - Soesterberg

Doe mee aan de EpilepsieLoop en kom op 8 oktober naar onze prachtige hoofdlocatie Kontakt der Kontinenten op de Utrechtse Heuvelrug. 

Je kunt rekenen op een prachtige omgeving, warme ontvangst, veel gezelligheid en lekkere hapjes en drankjes na afloop.

Kies uit 4, 8 of 15 km routes met leuke verrassingen onderweg. De routes zijn toegankelijk voor rolstoelen. Het is wel fijn als je een beetje behendig bent of hulp hebt. De link met de routes ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat ook op deze pagina.

Het programma in Soesterberg start om 12.00 uur. Inchecken kan vanaf 11.15 uur. Exacte tijden en meer details vind je hier. Let op: de loop is om 17.30 uur afgelopen. Zorg dus dat je op tijd terug bent van je loop.

Voor de route naar de hoofdlocatie voer je Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in op je navigatiesysteem. Je komt dan uit bij de inrit van het Conferentiehotel. Deze ligt aan de Richelleweg in Soesterberg. Vanaf de A28 vanuit Amersfoort neem je afrit 4 (Soest-Soesterberg) en sla je aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanuit Utrecht neem je ook afrit 4 (Soest-Soesterberg) maar sla je aan het einde van de afrit linksaf. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links is de inrit.

Voor een kaart, klik hier.

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 4 km
  • 8 km
  • 15 km
08/12/2022
18:26

So Curly

Aan: Verder met de helft.
Bekijk alle
  Bekijk alle
11/10/2022 | 14:45

Wat was het een fantastische dag!

Wij zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken en bijzondere verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. Samen hebben we gezorgd voor een dag vol saamhorigheid en positieve energie. Onze doelen voor dit evenement waren het samenbrengen van de community en het werven van sponsorgeld om belangrijke doorbraken te realiseren. Met 617 deelnemers, 99 teams en ruim €155.000 op de sponsorteller, dankzij bijna 5.900 donaties, is die missie geslaagd! Wij gaan voor een wereld zonder epilepsie. Met jouw bijdrage heb jij een verschil gemaakt. Dankjewel voor je deelname in Soesterberg! De EpilepsieLoop was niet mogelijk geweest zonder de support van onze vrijwilligers en partners Amsterdam UMC, Maastricht UMC+, Nutricia, NightWatch en de Vriendenloterij. Ook willen we onze event sponsors UCB, Eisai, Angelini Pharma, CHDR en Vera Vitaal hartelijk bedanken. Wij hopen je volgend jaar terug te zien bij de EpilepsieLoop. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dankjewel!

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!