Kempenhaeghe - Breda

Expertisecentrum Kempenhaeghe werkt dagelijks met alle kennis en alle aandacht aan de kwaliteit van leven van mensen met epilepsie, slaapstoornissen en neurologische leerstoornissen. Omdat we de impact van de aandoening en de gevolgen die dit met zich meebrengt begrijpen, nemen onze professionals graag het voortouw om deze kennis te blijven delen en ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Graag ondersteunen we onze partner EpilepsieNL met de EpilepsieLoop 2023. Wij organiseren een loop van 7 km vanuit onze nieuwe locatie in Midden- en West Brabant, Nieuwe Prinsenkade 20 in Breda, die we deze zomer betrekken. Onze collega’s van het Academisch Centrum voor Epileptologie Kempenhaeghe en Maastricht UMC+ lopen deze dag mee. Zo vragen we aandacht voor epilepsie en voor meer onderzoek voor mensen met epilepsie. Want iedereen verdient de beste expertise en zorg.

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Breda aan te sluiten! Het aantal deelnemers voor de locatie Breda is maximaal 75.

PlanningEpilepsieLoop Kempenhaeghe:

09:30: Registratie

10:00: Start van de route

11:30: Finish van de route

Beschikbare activiteiten:

  • 7 km wandelen (8/70 Beschikbaar)
21/09/2023
14:10
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!