NightWatch - Leiden

LivAssured heeft in samenwerking met SEIN, Kempenhaeghe, UMC Utrecht en EpilepsieNL de NightWatch ontwikkeld.

 

Als team van NightWatch zijn wij zeer betrokken bij eenieder die epilepsie heeft of met epilepsie te maken heeft. Wij willen zorgen voor een veilige nachtrust voor mensen met ernstige epilepsie aanvallen, zonder te grote druk op de verzorgers te leggen en met minimaal verlies van privacy en kwaliteit van leven. Wij zetten ons graag in om meer aandacht voor epilepsie te krijgen en geld op te halen voor meer onderzoek.

 

Onze EpilepsieLoop start om 13.00 uur bij Molen de Valk, Binnenvestgracht 1 in Leiden. De route is 7 kilometer lang en loopt door het Singelpark. Indien nodig kan deze worden ingekort tot 4 kilometer. Geef dat dan a.j.b. bij het inchecken aan.

 

De loop is rolstoelvriendelijk. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat dan ook op deze pagina. Bij de start ontvang je een flesje water. We raden aan om zelf een snackje mee te nemen. 

 

Parkeren kan in de omgeving van het startpunt, Lammermarkt 20P. Vanaf station Leiden Centraal is het 5 minuten lopen. 

 

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Leiden aan te sluiten!

 

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 7 km  (52/99 Beschikbaar)
30/09/2022
20:08

Anoniem

Aan: Team Veldhuijzen
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!