NightWatch - Leiden

LivAssured heeft in samenwerking met SEIN, Kempenhaeghe, UMC Utrecht en EpilepsieNL de NightWatch ontwikkeld.

 

Als team van NightWatch zijn wij zeer betrokken bij eenieder die epilepsie heeft of met epilepsie te maken heeft. Wij willen zorgen voor een veilige nachtrust voor mensen met ernstige epilepsie aanvallen, zonder te grote druk op de verzorgers te leggen en met minimaal verlies van privacy en kwaliteit van leven. Wij zetten ons graag in om meer aandacht voor epilepsie te krijgen en geld op te halen voor meer onderzoek.

 

Onze EpilepsieLoop start om 13.00 uur bij Molen de Valk, Binnenvestgracht 1 in Leiden. De route is 7 kilometer lang en loopt door het Singelpark. Indien nodig kan deze worden ingekort tot 4 kilometer. Geef dat dan a.j.b. bij het inchecken aan.

 

De loop is rolstoelvriendelijk. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat ook op deze pagina. Bij de start ontvang je een flesje water. We raden aan om zelf een snackje mee te nemen. 

 

Parkeren kan in de omgeving van het startpunt, Lammermarkt 20P. Vanaf station Leiden Centraal is het 5 minuten lopen. 

 

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Leiden aan te sluiten!

 

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 7 km  (41/99 Beschikbaar)
29/10/2022
09:05
Bekijk alle
  Bekijk alle
11/10/2022 | 15:04

Wat was het een fantastische dag!

Wij zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken en bijzondere verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. Samen hebben we gezorgd voor een dag vol saamhorigheid en positieve energie. Onze doelen voor dit evenement waren het samenbrengen van de community en het werven van sponsorgeld om belangrijke doorbraken te realiseren. Met 617 deelnemers, 99 teams en ruim €155.000 op de sponsorteller, dankzij bijna 5.900 donaties, is die missie geslaagd! Wij gaan voor een wereld zonder epilepsie. Met jouw bijdrage heb jij een verschil gemaakt. Dankjewel voor je deelname in Leiden! De EpilepsieLoop was niet mogelijk geweest zonder de support van onze vrijwilligers en partners Amsterdam UMC, Maastricht UMC+, Nutricia, NightWatch en de Vriendenloterij. Ook willen we onze event sponsors UCB, Eisai, Angelini Pharma, CHDR en Vera Vitaal hartelijk bedanken. Wij hopen je volgend jaar terug te zien bij de EpilepsieLoop. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dankjewel! Team EpilepsieNL

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!