Nutricia - Zoetermeer

Nutricia gaat samen met EpilepsieNL in de aanval tegen epilepsie. Nutricia is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische voeding bij ketogeen dieettherapie. Deze wordt toegepast bij epilepsie patiënten als medicatie onvoldoende werkt. Onze missie is: elke patiënt met moeilijk behandelbare epilepsie dient de mogelijkheid te krijgen om met ketogeen dieettherapie te starten en hierin zo succesvol mogelijk te zijn.

Onze Epilepsieloop start om 10.30 uur vanaf onze fabriek in Zoetermeer. Inchecken kan om 10.15 uur. Meld je bij de beveiliger bij het hek. 

De route is 5 kilometer lang en toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn wel grindpaden en enkele heuveltjes, dus het is voor deelnemers in rolstoelen aan te raden om assistentie mee te nemen. Na afloop is er een snack bij het startpunt bij de fabriek.

Gebruik voor het parkeren deze link. Of navigeer naar de Gerard Doustraat, daar is gratis parkeergelegenheid. Met OV kan met bus 170 of de NS sprinter gereisd worden naar Zoetermeer Oost. Vanaf daar is het max. 10 minuutjes lopen naar de Gerard Doustraat 1 te Zoetermeer.  

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Zoetermeer aan te sluiten!

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 6 km (59/99 Beschikbaar)
30/09/2022
21:34

Anoniem

Aan: Even Pauze
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!