Nutricia - Zoetermeer

Nutricia gaat samen met EpilepsieNL in de aanval tegen epilepsie. Nutricia is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische voeding bij ketogeen dieettherapie. Deze wordt toegepast bij epilepsie patiënten als medicatie onvoldoende werkt. Onze missie is: elke patiënt met moeilijk behandelbare epilepsie dient de mogelijkheid te krijgen om met ketogeen dieettherapie te starten en hierin zo succesvol mogelijk te zijn.

Onze Epilepsieloop start om 10.30 uur vanaf onze fabriek in Zoetermeer. Inchecken kan om 10.15 uur. Meld je bij de beveiliger bij het hek (het is handig als je je ID-kaart mee brengt). 

De route is 5 kilometer lang en toegankelijk voor rolstoelen. Er zijn wel grindpaden en enkele heuveltjes, dus het is voor deelnemers in rolstoelen aan te raden om assistentie mee te nemen. Na afloop is er een snack bij het startpunt bij de fabriek. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat ook op deze pagina.

Gebruik voor het parkeren deze link. Of navigeer naar de Gerard Doustraat 1 te Zoetermeer, daar is gratis parkeergelegenheid. Met OV kan met bus 170 of de NS sprinter gereisd worden naar Zoetermeer Oost. Vanaf daar is het max.10 minuutjes lopen naar de Gerard Doustraat 1 te Zoetermeer.  

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Zoetermeer aan te sluiten!

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 6 km (43/99 Beschikbaar)
22/10/2022
12:18

Anoniem

Aan: -
Bekijk alle
  Bekijk alle
11/10/2022 | 15:08

Wat was het een fantastische dag!

Wij zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken en bijzondere verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. Samen hebben we gezorgd voor een dag vol saamhorigheid en positieve energie. Onze doelen voor dit evenement waren het samenbrengen van de community en het werven van sponsorgeld om belangrijke doorbraken te realiseren. Met 617 deelnemers, 99 teams en ruim €155.000 op de sponsorteller, dankzij bijna 5.900 donaties, is die missie geslaagd! Wij gaan voor een wereld zonder epilepsie. Met jouw bijdrage heb jij een verschil gemaakt. Dankjewel voor je deelname in Zoetermeer! De EpilepsieLoop was niet mogelijk geweest zonder de support van onze vrijwilligers en partners Amsterdam UMC, Maastricht UMC+, Nutricia, NightWatch en de Vriendenloterij. Ook willen we onze event sponsors UCB, Eisai, Angelini Pharma, CHDR en Vera Vitaal hartelijk bedanken. Wij hopen je volgend jaar terug te zien bij de EpilepsieLoop. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dankjewel! Team EpilepsieNL

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!