SEIN - Cruquius

Jij hebt je ingeschreven voor de locatie van SEIN Cruquius. Wij hebben er gigantisch veel zin in om deze dag paars te kleuren, en we zijn hier druk mee bezig! Graag willen wij jou op de hoogte brengen van de praktische zaken rondom jouw deelname. 

Locatie & Route: 

De EpilepsieLoop ’23 zal plaatsvinden op SEIN locatie Cruquius. De startplaats is bij de Koestal, Spieringweg 801, 2142 ED, Cruquius. Kom vooral op de fiets of rij met elkaar mee. Bij de Koestal is beperkte parkeerruimte. Kom je met de auto, parkeer dan bij het parkeerterrein, net voorbij het DAC.

Kom je met het OV? Stap uit de trein bij Haarlem. Dan kan je van daar bus 340 pakken richting Uithoorn om uit te stappen bij Cruquiusbrug. Van daar is het 10 minuten lopen, achter Museum Cruquius langs.

Planning: 

We ontvangen je graag bij de Koestal met koffie en thee.

13:00 – Start en registratie van de EpilepsieLoop

15:00 – Iedereen weer binnen op het eindpunt (Koestal, Cruquiusdijk 32, Cruquius).

15:00 – Einde. Als afsluiter kan er bij de Koestal nog wat gedronken worden. Koffie, thee en limonade zijn gratis.

De dag zelf: 

Koffie, thee en limonade worden verzorgd. Voor andere versnaperingen is het mogelijk eten en drinken te nuttigen bij de Koestal. Neem dus vooral zelf wat mee. Ook krijg jij deze dag een goodiebag. Én je ontvangt natuurlijk de incentives die jij verdiend hebt voor het werven van fondsen voor de strijd tegen epilepsie. Deze ontvang je bij jouw registratie. 

Veiligheid: 

Heb je op de dag zelf vragen kun je deze stellen bij de incheck. Zijn er tijdens de loop vragen of een noodgeval kun je bellen naar Sven van Bohemen op 06-40637891 of bij een levensbedreigende situatie eerst 112.

Als laatste hopen we jou 7 oktober te mogen verwelkomen in vol paars ornaat! Hiermee kunnen we aandacht vragen voor de verschrikkelijke aandoening die epilepsie heet.

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 3.7 km wandelen
15/11/2023
14:26

Fred

Aan: Elke cent telt
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!