Amsterdam UMC is een groot expertisecentrum voor epilepsiechirurgie.

 

We verzorgen het hele epilepsie traject; van alle onderzoeken voorafgaand t/m de revalidatie en controles na afloop van een operatie. Ook bieden we andere behandelmethoden, zoals neurostimulatie. De MEG-scanner, die voor epilepsiechirurgie kandidaten uit Nederland nodig is, staat op onze afdeling.

 

Onze EpilepsieLoop start om 13.00 uur in het Amsterdam UMC ziekenhuis. Inchecken kan om 12.45 uur. Kom naar de foyer van de Amstelzaal van locatie VUmc. Deze is op de begane grond van het ziekenhuisgebouw (niet de polikliniek!). Ga door de hoofdingang van het ziekenhuis en loop rechtdoor en aan het einde naar rechts. De foyer bevindt zich aan de linkerkant.

 

De route is 5 kilometer lang en loopt door het Amsterdamse Bos. Deze route is rolstoelvriendelijk. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat dan ook op deze pagina.

 

Er zijn drie betaalde parkeergarages in en rond het ziekenhuis. Volg hiervoor de borden P1, P2 of P3. Ook buiten het terrein zijn mogelijkheden om te parkeren, op straat en op de parkeerplaats bij de Bosbaan (gratis in het weekend, Parkeerterrein hoofdentree Amsterdamse Bos - Gemeente Amsterdam). Kijk voor alle mogelijkheden en plattegrond op Parkeren locatie VUmc, Amsterdam UMC.

 

Iedereen is van harte welkom om bij onze locatie in Amsterdam aan te sluiten!

 

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 5 km (65/99 Beschikbaar)
30/09/2022
21:10

Arian

Aan: epilepsieloop
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!