UMC+ - Maastricht

Epilepsie is een expertisegebied van het Maastricht UMC+ en Academisch Centrum voor Epileptologie.

 

In het Maastricht UMC+ en Academisch Centrum voor Epileptologie worden veel complexe epilepsie behandelingen toegepast. Dit varieert van medicatie tot operatie en van zenuwstimulatie tot diepe hersenstimulatie. Het MUMC werkt nauw samen met het expertisecentrum Kempenhaeghe.

 

Onze EpilepsieLoop start om 13:00 uur met een gezellige warming up. Inchecken kan om 12:45 uur bij het Maastricht UMC+ aan de P. Debijelaan 25 in Maastricht.

 

De route is 5 kilometer lang en loopt door de groene omgeving van het ziekenhuis. De route is rolstoelvriendelijk. Na de loop is er een gezamenlijke afsluiting. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat dan ook op deze pagina.

 

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het OV. Personeel van het ziekenhuis kan parkeren op de omringende parkeerplaatsen. Overige deelnemers kunnen parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis. 

 

Iedereen die werkzaam is bij het Maastricht UMC+ of Academisch Centrum voor Epileptologie is van harte welkom! Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.

 

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 5 km (41/50 Beschikbaar)
30/09/2022
20:45
Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!