UMC+ - Maastricht

Epilepsie is een expertisegebied van het Maastricht UMC+ en Academisch Centrum voor Epileptologie.

 

In het Maastricht UMC+ en Academisch Centrum voor Epileptologie worden veel complexe epilepsie behandelingen toegepast. Dit varieert van medicatie tot operatie en van zenuwstimulatie tot diepe hersenstimulatie. Het MUMC werkt nauw samen met het expertisecentrum Kempenhaeghe.

 

Onze EpilepsieLoop start om 13:00 uur met een gezellige warming up. Inchecken kan om 12:45 uur bij het Maastricht UMC+ aan de P. Debijelaan 25 in Maastricht.

 

De route is 5 kilometer lang en loopt door de groene omgeving van het ziekenhuis. De route is rolstoelvriendelijk. Na de loop is er een gezamenlijke afsluiting. De link met de route ontvang je in de week van 8 oktober per e-mail en staat ook op deze pagina.

 

Het ziekenhuis is goed bereikbaar met het OV. Personeel van het ziekenhuis kan parkeren op de omringende parkeerplaatsen. Overige deelnemers kunnen parkeren in de parkeergarage van het ziekenhuis. 

 

Iedereen die werkzaam is bij het Maastricht UMC+ of Academisch Centrum voor Epileptologie is van harte welkom! Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.

 

Praktische info

Beschikbare activiteiten:

  • 5 km (41/50 Beschikbaar)
10/10/2022
09:07

José en Fred

Aan: Meike Herben kom
Bekijk alle
  Bekijk alle
11/10/2022 | 15:10

Wat was het een fantastische dag!

Wij zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken en bijzondere verhalen die jullie met ons hebben gedeeld. Samen hebben we gezorgd voor een dag vol saamhorigheid en positieve energie. Onze doelen voor dit evenement waren het samenbrengen van de community en het werven van sponsorgeld om belangrijke doorbraken te realiseren. Met 617 deelnemers, 99 teams en ruim €155.000 op de sponsorteller, dankzij bijna 5.900 donaties, is die missie geslaagd! Wij gaan voor een wereld zonder epilepsie. Met jouw bijdrage heb jij een verschil gemaakt. Dankjewel voor je deelname in Maastricht! De EpilepsieLoop was niet mogelijk geweest zonder de support van onze vrijwilligers en partners Amsterdam UMC, Maastricht UMC+, Nutricia, NightWatch en de Vriendenloterij. Ook willen we onze event sponsors UCB, Eisai, Angelini Pharma, CHDR en Vera Vitaal hartelijk bedanken. Wij hopen je volgend jaar terug te zien bij de EpilepsieLoop. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Dankjewel! Team EpilepsieNL

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!