Looproutes

De EpilepsieLoop is voor iedereen toegankelijk. Daarom bieden we meerdere afstanden aan, zie de verschillende locaties.

 

Wandel of ren mee

Nieuw dit jaar: naast de wandelroutes hebben we nu ook een halve marathon voor hardlopers! Deze vindt plaats op de hoofdlocatie. Dit is geen wedstrijd, dus het timen van je loop doe je zelf.

 

Navigeren

De routes zijn niet afgezet en uitgepijld. Navigeren gaat via de Google Maps app op je telefoon. Klik bij de start van je loop op de betreffende routelink. Je krijgt deze in de week van 7 oktober per e-mail toegestuurd. In de Google Maps app kan je vervolgens de route volgen. Jij bent het blauwe puntje. Die gaat bewegen als je gaat lopen. Wijkt het blauwe puntje af van de lijn, dan weet je dat je verkeerd bent gelopen. Je kunt dan het beste even teruglopen tot het blauwe puntje weer op de lijn staat. Je bent tijdens de loop niet alleen, dus verdwalen zal je sowieso niet!

 

Wil je met je GPS lopen? Wij leveren een week voor de start de routebestanden aan. Download de route van je keuze in Google Maps dan als KML-bestand door op de 3 puntjes links bovenin te klikken. Met gratis online converters kan je vervolgens het KML-bestand omzetten in een GPX-bestand. 

 

Vanuit huis

Lukt het je niet om naar een locatie te komen, doe dan mee vanuit huis! Je kiest zelf je route, datum en tijdstip. Net wat jou uitkomt. Zo kan iedereen op z'n eigen manier deelnemen.