Pinkie heeft Epilepsie

Tijd voor een nieuw hoofdstuk!

( Gekozen door teamcaptain: 6.7 km wandelen )

Sophia (2014) kreeg de diagnose epilepsie toen ze twee jaar oud was. Toen Sophia op vijf jarige leeftijd gevraagd werd of ze wensen had voor haar verjaardag, had ze maar een wens: Geen epilepsie meer!

Helaas kon deze wens niet uit komen. Tijdens een gesprek daarover heeft haar mama uitgelegd, dat er nog veel onderzoek nodig is om deze wens uit te laten komen. Sophia besloot toen dat ze geld voor onderzoek voor haar verjaardag wilde vragen.

Het is niet bij de verjaardagswens gebleven. Inmiddels schreef Sophia samen met haar mama het kinderboek "Pinkie heeft Epilepsie". De opbrengst hiervan gaat natuurlijk naar epilepsie-onderzoek!

Team Pinkie heeft Epilepsie loopt mee met de epilepsieloop. Om ook zo geld op te halen voor epilepsieNL, want Sophia droomt nog steeds van een wereld zonder epilepsie. 

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
30/09/2023
14:52

Elles

Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!