Regenbooglopers

Wandel mee voor Epilepsieonderzoek!

( Gekozen door teamcaptain: 7 km wandelen )

In ons gezinshuis hebben we al veel meegemaakt op het gebied van Epilepsie. Door Epilepsiechirurgie is de kwaliteit van leven zo ontzettend verbeterd. Tegelijk realiseren we ons dat we daarmee elke dag zoveel reden hebben tot dankbaarheid.

Onze neef heeft ook Epilepsie. Momenteel doet hij mee aan een experimenteel onderzoek met een nieuw medicijn. Het gaat nu alweer een aantal weken goed met hem. Zou het dan toch gaan helpen? Je durft het bijna niet te geloven. Zou wetenschappelijk onderzoek nou zo'n resultaat op kunnen leveren?! Het geeft in elk geval weer hoop!

Helaas hebben we nog een vriendje met Epilepsie. Voor hem zijn er geen behandelopties meer. Door zijn vecht en levenslust is hij nog steeds in leven. Maar het doet veel verdriet om te zien hoe hij aan het leiden is.

Geeft aan dat meer wetenschappelijk onderzoek zo ontzettend nodig is!!! Wie weet wat dit in de toekomst kan betekenen voor zoveel mensen die worden beperkt door hun epilepsie!!!

Dus wandel heerlijk met ons mee!!

Beschikbare activiteiten:

  • 7 km wandelen
07/10/2023
10:23

Maaike

Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!