T
Team Clin

Samen Aanvalluhh!

( Gekozen door teamcaptain: 21 km hardlopen )

Mijn tweelingzus Colinda heeft Epilepsie. Epilepsie die dagelijks het leven van mijn tweelingzus en haar gezin en vele andere lotgenoten onverwacht overvalt, verstoort en zorgt voor onzekerheid en beperkingen. Van de mensen met epilepsie heeft 30% geen baat bij de huidige behandelmethoden. Helaas hoort mijn zus ook bij die groep. Daarom is geld nodig voor onderzoek naar nieuwe effectieve behandelmethoden om de levens van mensen met epilepsie aanvalsvrij te krijgen. Onderzoek betekent hoop! EpilepsieNL investeert in dit onderzoek. Ze kunnen dit niet doen zonder hulp. Het zou heel fijn zijn als je deze actie wil steunen door een vrijblijvend bedrag te doneren. Alvast bedankt. Samen Aanvalluhh! Wij lopen voor iedereen aanvalsvrij!

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
13/10/2023
23:50

Wilma

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/10/2023 | 8:36

Team Clin is er klaar voor. Samen aanvalluhh!!

7 oktober 2023 is de dag. We gaan met heel veel teams, deelnemers, lotgenoten, vrijwilligers, sponsors, familie, vrienden lopen voor epilepsie. Wehebben met z'n allen een geweldig bedrag opgehaald en een mooie acte neergezet. Daar mogen we allemaal heel trots op ijn. Namens team Clin bedanken wij de organisatie. We gaan er vandaag een mooie, positieve en gezellige dag van maken. SAMEN AANVALLUHH!! WIJ LOPEN VOOR IEDEREEN AANVALSVRIJ. En in het bijzonder voor Colinda en haar gezin. 

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!