VETTE stappen

Met VETTE stappen samen in de aanval tegen epilepsie!

( Gekozen door teamcaptain: 6.7 km wandelen )

Vanuit Nutricia dragen we vol overtuiging bij aan de Epilepsieloop op 7 oktober 2023. Voor mensen met epilepsie en hun naasten gaan we met vette stappen samen in de aanval tegen de epileptische aanval. We ondersteunen het doel om zoveel mogelijk fondsen te werven voor het realiseren van de epilepsie-onderzoek doorbraakagenda van EpilepsieNL. Via onderzoek, op naar een verbetering van zorg, een beter leven en toekomstperspectief voor mensen met epilepsie.

Nutricia is gespecialiseerd in de ontwikkeling van medische voeding bij ketogeen dieettherapie. Deze wordt toegepast bij mensen met epilepsie als medicatie onvoldoende werkt. Onze missie is: elke persoon met moeilijk behandelbare epilepsie dient de mogelijkheid te krijgen om met ketogeen dieettherapie te starten en hierin zo succesvol mogelijk te zijn.

Je bent van harte uitgenodigd om samen met ons vette stappen te zetten.

Beschikbare activiteiten:

  • 6.7 km wandelen
  • 10 km wandelen
  • 15 km wandelen
  • 21 km hardlopen
11/10/2023
08:37

Darryn

Bekijk alle

Epilepsie verstoort levens. Daarom zijn wij er. Met informatie, ontmoetingen en door geld op te halen voor toponderzoek en innovatie. Zo maken wij het leven van mensen met epilepsie beter. Ga samen met ons in de aanval en steun de EpilepsieLoop!