Toolkit

Wil je jouw loopactie onder de aandacht brengen? Je kan flyers en posters downloaden via de volgende pagina:

Downloadpagina 

 

Ben je niet in staat om de flyers en posters uit te printen? Je kan ze alsnog bij ons aanvragen zolang de voorraad strekt!

Aanvraag materialen

 

Daarnaast hebben we veel tools voor je, die je kunnen helpen om jouw loopactie te promoten. De downloads vind je onderaan deze pagina.

 

Logopakket 💜
Heb je een creatief idee om de EpilepsieLoop onder de aandacht te brengen? Download dan het EpilepsieLoop logopakket en ga ermee aan de slag. 

 

Meeting achtergrond 💻
Er gaat tegenwoordig bijna geen dag voorbij zonder online meetings. Dat komt goed uit, want dat is een ideaal moment om jouw loopactie te promoten. Download de meeting achtergrond, dan komen de vragen over jouw loopactie vanzelf!

 

Statiegeldposter 💶
Veel supermarkten bieden de mogelijkheid om statiegeld in te zamelen voor een goed doel. Ga jij voor een mooi bedrag op je sponsorteller? Benader dan een aantal lokale supermarkten en hang daar de statiegeldposter op. Succes gegarandeerd!

 

WhatsApp 📱
WhatsApp is een hele handige manier om snel al je contacten te bereiken. We hebben het makkelijk voor je gemaakt, want met de icoontjes op je persoonlijke profielpagina kan je makkelijk de link van je pagina, een QR-code of een Tikkie via WhatsApp versturen. Ook hebben we nog een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 

Instagram 📸
Zit je op Instagram? Laat al je volgers dan weten dat jij je inzet voor epilepsie. Jij bent door je deelname aan de EpilepsieLoop ambassadeur geworden voor EpilepsieNL en daar mag je trots op zijn! Check onze tips voor hoe je dit het beste kunt doen. 

 

Facebook 👥
Veel donaties komen binnen via social media. Het loont dus om je loopactie te delen onder je Facebook-vrienden! Check onze Facebook-tips voor leuke suggesties. 

 

Visuals 🖼️
Weet je niet zo goed welk beeld je moet gebruiken? Download dan onze social media visuals. Die helpen jou om je loopactie onder de aandacht te brengen, zodat jouw sponsorteller een boost te geven! Wil je meer beeld? Neem dan contact met ons op.

 

Persbericht 📰
Je kunt lokale media vragen om aandacht te geven aan de EpilepsieLoop, door zelf contact op te nemen met de redactie van huis-aan-huisbladen. Op deze pagina kan je binnenkort een voorbeeld van een persbericht downloaden. Adressen van lokale media kan je vinden op internet of de gemeentegids.

Logo's EpilepsieLoop Download
Logo's EpilepsieNL Download
Meeting achtergrond Download
Facebook tips Download
Instagram tips Download
WhatsApp tips Download
Statiegeldposter Download
Visuals social media Download